Káva Tanzania 1 kg zrno
Chci být informován:
- Kód:
- KMP
- Termín dodání:
- 2 až 5 pracovních dnů
| Cena bez DPH: | 495,54 Kč |
| Cena s DPH: | 555 Kč |
- Popis
- Foto
Vy objednáte a my necháme pražit! Takto čerstvě pražená káva je prvotřídní! Kávový TOP Afriky. Zrna z Tanznie jsou nejčastěji perlového tvaru - peaberry. Tato káva je po všech stránkách vyvážená. Silné a příjemné aroma doplňuje intenzivní chutí. Tu podkreslují stopy ovoce a čokolády. Celkově nasládlý dojem umocňuje nízká kyselost. Chuť je vynikající, výrazná, typická pro africké kávy. Espresso z tanzanské lahůdky má jemnou elastickou cremu. Pro východní pobřeží střední Afriky je produkce kávy součástí národní kultury. Malí farmáři, kteří se v Tanzanii dodnes pěstováním kávovníků zabývají, je původně sázeli pro vlastní potřebu. Během kolonizace si však z kávy udělali zdroj příjmů, a tak dnes až 90 procent celé tanzanské kávové produkce pochází od malorolníků. Vy objednáte a my necháme pražit. K dodání do 48 hod.
| Země původu | Tanzánie. |
Ethiopia Sidamo zrnková káva 1 kg
Vy objednáte a my necháme pražit! Takto čerstvě pražená káva je prvotřídní! Odrůda kávy Sidamo patří k těm nejlepším kávovým zrnům na světě. Tato káva se často používá k vylepšení chuti levnějších káv. My jsme se spolehli ...
Columbia Supremo zrnková káva 1 kg
Vy objednáte a my necháme pražit! Takto čerstvě pražená káva je prvotřídní! Vynikající káva z Latinské Ameriky má překvapivě plné tělo. Je rovněž zajímavá svou typickou strukturou a chutí po vlašských ořeších. Plná chuť s ...
Nepal Mt. Everest Supreme zrno 1 kg
Tato vynikající káva má vyvážený poměr kyselosti a hořkosti, jemné nasládlosti a slanosti. V aroma rozeznáme vůni jasmínu, citrusových plodů, lískových ořechů a navíc jemnou vůni koriandru a čersvé růže. ACIDITA ...
Brasil Santos zrnková káva 1 kg
Vy objednáte a my necháme pražit! Takto čerstvě pražená káva je prvotřídní! Říká se, že nejlepší odrůdou je káva Santos, jemné, plné, ovocné chuti s nádechem čokolády a nízkou kyselostí, bez stopy hořkosti, z oblasti Sao ...









